Bedrijfsfilosofie
Het leveren van gebruiksvriendelijke, echt werkende IT oplossingen en een hoge graad van servicegerichtheid is voor PuntExe Software standaard. Meedenken met de klant en op basis daarvan alleen dat aanbieden wat aansluit bij de aanwezige behoeften staat voorop.

De Mensen
PuntExe Software is een eenmanszaak van Marijn van der Veeken. Het plezier wat hij beleeft aan het tevredenstellen van klanten is de grootste motivator voor het steeds blijven verbeteren van de geleverde diensten. Marijn is getrouwd met Jasmijn Maes en samen hebben ze 3 kinderen: Raf (30-12-2005), Pol (21-04-2007) en Fee (21-04-2007).

Geschiedenis
Na een aantal jaren in dienst van een IT bedrijf te hebben gewerkt, is Marijn van der Veeken in septemer 2000 PuntExe Software begonnen. Door volledig zelfstandig te werken bleek het beter mogelijk te zijn service te bieden op een niveau waar klanten recht op hebben.

Missie / Visie
Doel in de komende jaren is het blijven bieden van kwaliteitsoplossingen waarbij de behoefte van de klant voorop staat. Bijblijven met de actuele ontwikkel- en beheertechnieken is hiervoor nodig maar ook voor bestaande en oudere omgevingen blijft PuntExe Software zijn diensten aanbieden.