Na een jarenlange interesse in opnametechnieken, het opbouwen van flink wat praktijkervaring en het volgen van diverse (zelf)studies is Marijn van der Veeken in september 2000 PuntExe Geluidsprodukties begonnen. PuntExe Geluidsprodukties is aktief op diverse gebieden welke allemaal een raakvlak hebben met geluidsopnames. Onder andere de onderstaande werkzaamheden behoren tot het pakket van mogelijkheden dat PuntExe Geluidsprodukties biedt.

Studio opnames
Voor allerlei soorten muziekgezelschappen (bands, blaaskapellen, singer songwriters, zanggroepen, etc.) biedt PuntExe Geluidsprodukties het complete traject van opnames, mixage, mastering en verzorging van persing aan. Opnames kunnen plaatsvinden in de eigen studio van PuntExe Geluidsprodukties of op lokatie in een voor de muzikan(ten) vertrouwde omgeving.

Live opnames
De mobiele apparatuur van PuntExe Geluidsprodukties biedt de mogelijkheid voor het maken van liveopnames op lokatie. Afhankelijk van de situatie worden meersporen opnames (max 16 simultaan), overhead opnames of beide soorten opnames naast elkaar gemaakt. Het resultaat van deze opnames kan bijvoorbeeld gebruikt worden op een website of voor het maken van een demo CD.

P.A.
Naast het verzorgen van (live) opnames biedt PuntExe Geluidsprodukties ook zijn diensten aan voor live versterking middels een modulair opgezet P.A. Systeem (HK Audio) wat afhankelijk van de toepassing ingezet kan worden voor evenementen tot zo'n 500 bezoekers. Uiteraard is ook de combinatie van P.A. en maken van live opnames mogelijk.

Begeleidingstapes
Bij het maken van begeleidingstapes voor zangers, zangeressen en of zanggroepen wordt in overleg met de klant bepaald wat het kwaliteitsniveau van de begeleiding moet zijn. Dit kan varieren van een simpele midifile t/m een door een band met complete bezetting ingespeelde opname. Het is ook mogelijk gedeeltelijk afgewerkte opnames verder uit te werken tot een complete begeleiding.

Tunes en geluidseffecten
Voor de muzikale begeleiding van computerspellen, 3D animaties, websites, software, etc. verzorgt PuntExe Geluidsprodukties het maken van originele, rechtenvrije tunes en geluidseffecten. Eventuele synchronisatie met videosystemen behoort ook tot de mogelijkheden.